PC Reparatie

Heb je problemen met je PC en wil je deze laten repareren? Laat je PC dan repareren door Provonto. Of je PC nu trager wordt, niet meer opstart of last heeft van een virus, bij Provonto bieden wij altijd een passende oplossing. Wij onderzoeken je PC van top tot teen en maken vervolgens een analyse van de gedetecteerde problemen. Je ontvangt hier vervolgens een rapport van met een prijsopgaaf zodat je weet waar je aan toe bent en nooit voor een onaangename verrassing komt te staan.

Kosten

Voor het onderzoek betaal je een bedrag van 99 euro. Hier zijn de kosten van het heen en weer verzenden al bij inbegrepen. Je ontvangt een verzendlabel waarmee je de PC zonder extra kosten naar ons kunt opsturen. Vervolgens wordt je PC onderzocht, eventueel gerepareerd en weer bij je thuisbezorgd. Voor de reparatie ontvang je van ons een offerte. Wij zullen alleen beginnen met de reparatie wanneer je de offerte hebt doorgenomen en goedgekeurd.

PC Upgraden

Heb je een verouderde PC en ben je toe aan een flinke prestatieboost? Dan kan het upgraden van je huidige PC een slimmere keus zijn dan het kopen van een nieuwe. Hierbij worden onderdelen zoals je behuizing, harde schijf, SSD etc. opnieuw gebruikt en bespaar je veel geld. Zo kan het voorkomen dat je huidige PC door het installeren van alleen een nieuwe processor en/of videokaart moeiteloos de nieuwste games aankan.

[ninja_form id=3]
Scroll naar boven