Gaming PC kopen bij EZGamePC

De beste Gaming PC's

De beste Gaming PC koop je bij Provonto. Provonto is hét merk voor en door gamers. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van Gaming PC’s weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent om een nieuwe Gaming PC aan te schaffen. Voor elk budget hebben wij een systeem samengesteld. Deze samenstellingen kunnen eenvoudig naar eigen smaak worden aangepast. Standaard krijg je bij al onze Gaming PC’s tot wel 10 jaar garantie.

Onze Gaming PC's

Intel Xeon X5650 | NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti | 8 GB RAM | 480 GB SSD

De goedkoopste Gaming PC uit ons assortiment. De kracht van een PC voor de prijs van een console. Speel de nieuwste games zoals Call of Duty Vanguard en Far Cry 6 met de Lite Game PC.

449

AMD Ryzen 5 5600G | NVIDIA GeForce GTX 1660 | 16 GB RAM | 480 GB SSD

De ideale Gaming PC voor 1440P-4K gaming. De zwaarste games kunnen op de hoogste instellingen gespeeld worden.

1199

AMD Ryzen 5 5600G | NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti | 32 GB RAM | 1 TB SSD

Voor de hardcore gamer. Deze Gaming PC levert extreme prestaties, zelfs bij de meest veeleisende games.

1799

AMD Ryzen 9 5950X | NVIDIA GeForce RTX 3090 | 64 GB RAM | 1 TB SSD | 3 TB HDD

Het topmodel van Provonto. Gemaakt voor 4K gaming.

4499

Tot wel 10 jaar garantie

Onze Gaming PC’s beschikken over meer garantie dan welke PC van welke aanbieder dan ook. Provonto staat voor zekerheid en kwaliteit. Daarom bieden wij tot wel 10 jaar garantie op al onze Gaming PC’s.

Niet goed, geld terug

Wij staan voor onze producten. Daarom bieden wij je een niet goed, geld terug garantie van wel 30 dagen aan. Mocht je binnen 30 dagen na ontvangst van je Gaming PC toch niet tevreden zijn? Dan kun je deze kosteloos retourneren en ontvang je het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug.

Een computer voor elk budget

Of je nu een Budget Gaming PC wilt voor het spelen van games op een 1080P resolutie of een extreem krachtige Gaming PC voor het spelen van de nieuwste en zwaarste games op de hoogste instellingen in een 4K resolutie, bij Provonto vind je altijd een Gaming PC die aan jouw wensen voldoet. Voor elk prijsklasse hebben wij een Gaming PC samengesteld: van Budget tot High-end, tot Ultra en zelfs tot Extreme Gaming PC’s. Niets is te gek.

Zelf bouwen is verleden tijd

Onze Gaming PC’s worden door één van onze ervaren vakmensen met passie en oog voor detail voor jou met de hand in elkaar gezet. Hierbij besteden wij veel aandacht aan het netjes wegwerken van kabels om een optimale luchttoevoer te kunnen garanderen. Ook ziet het er gewoon een stuk beter uit. Om onze computers veilig bij jou af te kunnen leveren worden onze systemen goed opgevuld met beschermend materiaal. Onze computers zijn plug and play: je hoeft enkel het beschermende materiaal uit je Gaming PC te verwijderen en je kunt direct beginnen met gamen.

Van top tot teen getest

Al onze computers voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Nadat jouw Gaming PC met de hand wordt gebouwd door een van onze ervaren vakmensen, wordt Windows 11 Pro geïnstalleerd en geactiveerd op jouw PC. Na deze installatie wordt de computer onderworpen aan stevige stress-tests. Met deze stress-tests worden alle componenten individueel getest onder de zwaarste omstandigheden: de processor, de videokaart, het werkgeheugen, noem maar op. Doordat jouw Gaming PC al deze tests succesvol heeft doorstaan weet je zeker dat je bij Provonto altijd een stabiele PC koopt.

Superveilig verpakt

Een Gaming PC bestellen is altijd spannend: “Komt hij wel heel aan?” “Wordt er door de bezorgers niet mee gegooid?”. Bij Provonto hoef je je hier geen zorgen om te maken. Onze Gaming PC’s kunnen wel tegen een stootje. Wij zijn het enige merk dat niet alleen de buitenkant van je Gaming PC beschermt tijdens het transport, maar ook de binnenkant. Doordat we de binnenkant van je Gaming PC door middel van opvulmateriaal beschermen weet je zeker dat alle componenten goed beschermd zijn en je Gaming PC heel en al bij je aankomt.

Stel je ideale Gaming PC samen

Al onze systemen zijn naar eigen smaak aan te passen om tot jouw ideale Gaming PC te komen. Elk systeem biedt de mogelijkheid tot aanpassingen. Zo kun je bijvoorbeeld de videokaart wijzigen, het werkgeheugen uitbreiden of de opslag vergroten. Heb je vragen over het samenstellen van de perfecte Gaming PC? Onze koopgids helpt je bij het maken van de juiste keuzes en onze experts staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Scroll naar boven