Algemeen

Provonto is dé online aanbieder van Game PC’s, er is geen fysieke winkel om de producten te bekijken. Op deze manier kan Provonto de producten aanbieden tegen scherpe prijzen.

Ja, Windows 10 Pro (64-bit) wordt standaard door ons op jouw nieuwe PC geïnstalleerd. Hier hoef je dus niet extra voor te betalen.

We hebben geen dure telefonische helpdesk en dat zie je terug in de prijs. Uiteraard laten we je niet in de steek wanneer je een vraag hebt over je bestelde product of over je algehele bestelling. Vragen kan je dan naar ons e-mailen op service@Provonto.nl

Betalen

Bij ons kun je gemakkelijk en veilig betalen met iDEAL en Bancontact. Ook is het mogelijk achteraf te betalen middels Klarna.

Ja, de prijzen zijn inclusief 21% Nederlandse BTW. Voor Belgische ondernemers bestaat de mogelijkheid om hun BTW nummer door te geven bij het bestellen om gebruik te maken van een intracommunautaire levering tegen 0% BTW.

Bestellen en levering

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Nadat je bestelling geplaatst is gaan wij aan de slag met het bouwen van je PC. Na 3-5 werkdagen wordt deze bij je thuisbezorgd.

Ja, wij leveren zowel in Nederland als in België.

Jazeker, jouw bestelling wordt gratis door PostNL of bpost bij je bezorgd.

Of het nog mogelijk is je bestelling te wijzigen hangt af van de status van jouw bestelling. Als deze nog niet is verzonden is het mogelijk om wijzigingen door te voeren aan je bestelling. Wil je iets wijzigen? Neem dan zo snel mogelijk contact op.

Nee, dit is niet vreemd, hoewel het natuurlijk nooit leuk is als de levering langer duurt dan verwacht. De verwachte levertijden zijn altijd indicaties. Het kan soms gebeuren dat een zending langer onderweg is dan de aangegeven verwachte levertijd (bijvoorbeeld door problemen tijdens het transport). Mocht Provonto een product niet binnen 30 dagen na bestelling kunnen leveren, dan kunt u uw bestelling kosteloos annuleren.

Annuleren en retourneren

Ja, zolang jouw bestelling nog niet is verzonden kun je een besteld artikel annuleren in je account.

Zodra wij je annuleringsverzoek hebben verwerkt, zal het bedrag binnen een week gestorneerd worden.

Je hebt 30 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Deze termijn begint te lopen nadat je het artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen.

Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wil sturen.

Stuur het artikel met alle geleverde toebehoren terug conform de retoursinstructies die je van ons ontvangt bij het retour melden van je artikel.

Ja, de verzendkosten en eventueel gemaakte transactiekosten zijn voor eigen rekening.

Garantie en reparatie

Ja, voor alle artikelen die je bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door reparatie, vervanging of terugbetaling van je aankoopbedrag.

Scroll naar boven