Home 2

Budget GAMing PC's

Laaggeprijsd maar bijzonder krachtig, onze Budget Gaming PC's. Geschikt om de nieuwste games mee te spelen.

PROVONTO LITE GAMING PC

AMD Ryzen 3 3200G | 8 GB RAM | 240 GB SSD

Ons goedkoopste model. Ideaal voor de beginnende gamer.

399

PROVONTO BUDGET GAMING PC

Intel Xeon E5-2650 v4 | AMD Radeon RX 580 | 16 GB RAM | 512 GB SSD

Dankzij de krachtige 12 core processor speel je moeiteloos de nieuwste games.

479

PROVONTO MID-RANGE GAMING SET

Intel Xeon E5-2650 v4 | AMD Radeon RX 580 | 16 GB RAM | 512 GB SSD

Een gaming pc, een monitor, een muis en een toetsenbord. Je bent in één keer klaar om te gamen.

599

PC GAMING TE INGEWIKKELD? 

NIET MET PROVONTO!

Provonto combineert het gemak van een console met de kwaliteit en veelzijdigheid van een PC. Zelf een Game PC bouwen is verleden tijd. Wij hebben voor elk budget een PC samengesteld met de optimale prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor is Provonto altijd de goedkoopste en weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je Prebuilt Game PC. Onze uitgebalanceerde samenstellingen vormen een solide basis die naar smaak aan te passen en uit te breiden is om zo tot jouw ideale Prebuilt Game PC te komen.

HANDMADE QUALITY

Een Prebuilt Game PC van Provonto staat voor kwaliteit. De beste graphics, de hoogste framerates, het scherpste beeld en dat alles in een uiterst stille doch koele PC. Bij Provonto kan het. De PC wordt speciaal voor jou met zorg en aandacht samengesteld en gebouwd door onze ervaren vakmensen. Na uitvoerige controles en uitgebreide tests wordt de PC bij je thuisbezorgd en kun je direct beginnen met gamen.

PC GAMING

HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Hoge abonnementskosten voor online gamen? €70 Betalen per game? Niet met een Provonto Prebuilt Gaming PC. Online gamen is en blijft gratis, en voor de games zelf betaal je slechts een fractie van de prijs van console-games. PC Gaming is in de meeste gevallen dus een stuk goedkoper dan een console.

GAMING PC SAMENSTELLEN

Elke Game PC is naar wens samen te stellen en aan te passen. Heb je behoefte aan extra opslag, meer werkgeheugen of een krachtigere videokaart? Met één druk op de knop is het geregeld. Wil je zien welke Game PC geschikt is voor welke games? Neem dan een kijkje bij ons overzicht van games en de bijbehorende aanbevolen Game PC's. Voor elke nieuwe game release stellen we een PC samen op basis van de minimale en aanbevolen systeemeisen. Dan weet je dus direct welke Game PC je nodig hebt om jouw favoriete game te spelen.

GRATIS VERZENDING

Bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen gratis bij je thuisbezorgd.

NIET GOED, GELD TERUG

Je hebt 30 dagen bedenktijd op elke bestelling, zo kun je uitvoerig testen of de Gaming PC voldoet aan jouw eisen.

BETAAL ACHTERAF

Dankzij Klarna kun je je bestelling achteraf betalen wanneer je deze hebt ontvangen en besloten hebt te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

TOT 10 JAAR GARANTIE

Provonto staat voor kwaliteit. Onze PC’s hebben een garantietermijn van tot wel 10 jaar.

Scroll naar boven