Tips & Tricks

Blog | Tips & Tricks | Nieuws | Onderhoud

SSD onderhoud tips

De meeste mensen zullen tegenwoordig wel een SSD in hun computer hebben. Omdat onderhoud van een SSD van belang is om de prestaties optimaal te houden en de levensduur zo veel mogelijk te verlengen, en omdat de onderhoud van een SSD op sommige punten anders is dan van een harde schijf, laten wij je vandaag zien hoe je jouw SSD het best kunt onderhouden.

17 september 2020

Zoek je een manier om gratis en eenvoudig meerdere PDF bestanden samen te voegen? Dan hebben wij de oplossing voor je. Wij laten je twee methoden zien om PDF bestanden samen te voegen: een online methode en een offline methode.

11 september 2020

Wij leggen je uit hoe je het euroteken kan vinden op jouw toetsenbord, of je nu gebruik maakt van Windows of van een Apple Mac.

9 september 2020

Test je internetsnelheid met onze tool en maak gebruik van onze tips om je internetsnelheid te verhogen.

8 september 2020

We laten je zien hoe je WhatsApp op jouw PC gebruikt via WhatsApp Web, WhatsApp Desktop en via een Android Emulator.

7 september 2020

Wanneer je verschillende games speelt wil je het liefst dat de muis-sensitivity in elke game hetzelfde is. Wij laten je zien hoe je dit voor elkaar krijgt.

5 april 2020

Drivers sturen onderdelen binnen jouw computer aan en zorgen ervoor dat deze goed kunnen werken. Het is verstandig altijd de laatste updates van je drivers te installeren. Driver updates verhelpen problemen, verbeteren prestaties en dichten veiligheidslekken. Wij leggen je uit hoe je je drivers updatet.

22 januari 2020

Vandaag de dag ontkom je bijna niet aan advertenties. Er wordt continu data zoals je zoekopdrachten en surfgedrag opgeslagen om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Advertenties leiden af van de inhoud van een pagina en verminderen de gebruikerservaring. We laten je zien hoe je dit tegengaat.

18 januari 2020

Wanneer je games speelt op je nieuwe Game PC is het mogelijk dat je benieuwd bent naar hoe deze presteert. Zo wil je oa. de FPS en temperaturen monitoren. Wij leggen je exact uit hoe je deze gegevens kunt zien tijdens het gamen.

13 februari 2018

Scroll naar boven