AMD hint naar hun nieuwe Big Navi videokaarten in Fortnite

AMD Big Navi hint Fortnite

Vorige week heeft AMD een nieuwe Fortnite Creative Islands Map genaamd “The AMD Battle Arena” gelanceerd. In deze map, die gemaakt is om de producten en de toekomst van AMD te vieren, is het mogelijk om drie verschillende modi te spelen: Boxfight, Capture the Flag en Free-For-All.

In deze map zit ook een terminal waar men een viercijferige code kan invoeren. Wanneer men de code ‘6000’ invoert verschijnt de melding “Something big is coming to the AMD Battle Arena”. Het cijfer 6000 verwijst naar de AMD Radeon RX 6000 videokaarten, de opvolgers van de RX 5000 videokaarten welke bestaan uit onder andere de RX 5700 en RX 5700 XT. Dit kan betekenen dat videokaarten zoals de RX 6700 of de RX 6700 XT binnenkort zullen worden aankondigt door AMD.

Het woord ‘big’ verwijst mogelijk naar ‘Big Navi’: de architectuur waar de nieuwe generatie videokaarten op gebaseerd zal zijn. De RX 5000 generatie was gebaseerd op de Navi architectuur, en Big Navi belooft deze architectuur op alle vlakken te passeren.

Lees meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven