Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale – De Geruchten

Het begint er steeds meer op te lijken dat er binnenkort een Battle Royale modus voor Call of Duty: Modern Warfare aankomt. Gezien het succes van de Battle Royale modus uit het vorige Call of Duty deel – Black Ops 4 – mag dit geen grote verrassing heten.

Battle Royale met 200 spelers

Sinds de release van het tweede seizoen eerder deze week wordt er in de game zelf al gehint naar een Battle Royale modus. Zo is er een ‘classified’ menu toegevoegd aan de game. Dit betekent dat er binnenkort iets zal worden toegevoegd aan Call of Duty: Modern Warfare, en de verwachting is dat het om een Battle Royale modus zal gaan. Deze modus zou wedstrijden met in totaal 200 personen ondersteunen. Geen enkele andere Battle Royale game ondersteunt op dit moment zoveel spelers tegelijkertijd.

Call of Duty: Warzone

De laatste update was maar liefst 51GB groot, en het is daardoor aannemelijk dat deze update al content bevat voor de aankomende Battle Royale modus. Zo is de map al uitgelekt

Het is gamers al gelukt meer te weten te komen over het geheime ‘classified’ menu. De onderstaande afbeelding is uitgelekt en dat zou betekenen dat de Battle Royale modus ‘Call of Duty Warzone’ zal heten. Op de afbeelding zijn groepen van 3 personen te zien, wat kan betekenen dat deze modus squads ter grootte van 3 personen zal bevatten. Op Twitter zijn er verhalen te horen van mensen die zich een weg in het classified menu hebben weten te banen en bevestigen dit verhaal.

Drop Kit

In het Warzone menu was er onder andere een training course te zien en een Drop Kit. Na het afronden van de training course krijg je de volgende melding: “Don’t forget to set up your drop kit for the match to pick up your best equipment in the Warzone.” Drop Kits zouden weapon loadouts zijn welke vooraf kunnen worden ingesteld en die je tijdens een potje Warzone kunt laten invliegen.

Volgens een andere Twitteraar, welke geband is na het lekken van deze informatie, zullen er tevens missies te doen zijn binnen de Warzone zoals het veroveren van vlaggen. Ook zou er een after-death mechanic komen waarin spelers het tegen elkaar opnemen in een Gulag.

Plunder

De in-game valuta zal Plunder heten. Met Plunder kun je bij Supply Stations nieuwe items en equipment kopen, waaronder de Drop Kit Marker. Ook zou je Plunder kunnen gebruiken om uitgeschakelde teamgenoten terug te laten keren.

Call of Duty: Modern Warfare Game PC

Ben je benieuwd welke Provonto Game PC je nodig hebt om Call of Duty: Modern Warfare te kunnen spelen? Wij hebben verschillende systemen voor je op een rijtje gezet aan de hand van de minimale en aanbevolen systeemeisen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven