Hoe kan ik PDF bestanden online en offline samenvoegen? (PDF Merging)

Zoek je een manier om gratis en eenvoudig meerdere PDF bestanden samen te voegen? Dan hebben wij de oplossing voor je. Wij laten je twee methoden zien om PDF bestanden samen te voegen: een online methode en een offline methode.

PDF bestanden online samenvoegen

PDF samenvoegen

Er bestaan talloze websites waar je PDF bestanden kun samenvoegen, wij maken voor deze handleiding gebruik van Smallpdf.com. Upload je PDF bestanden en selecteer vervolgens ‘Merge files’. Je kunt nu de volgorde van de PDF bestanden wijzigen; wil je bijvoorbeeld dat de bestanden in een bepaalde volgorde worden samengevoegd, dan kun je dat hier bewerkstelligen. Als alles naar wens is selecteer je ‘Merge PDF!’ en kun je jouw samengevoegde PDF bestand downloaden.

PDF bestanden offline samenvoegen

PDF bestanden samenvoegen

Wil je jouw bestanden liever offline samenvoegen door middel van een applicatie die je op je PC installeert? Dat kan met het programma ‘PDFsam. Download en installeer het programma en open het vervolgens. Ga naar ‘Samenvoegen’ en sleep de PDF bestanden die je wilt samenvoegen naar het programma. Ook hier kun je de volgorde van de samen te voegen PDF bestanden wijzigen door ze naar boven of onder te slepen. Wijzig onderaan, indien gewenst, de bestemmingsmap van het samengevoegde PDF bestand en klik op ‘Uitvoeren’ om de PDF bestanden samen te voegen.

Lees meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven